Ce sport să practici în luna august

Dacă nu ai reușit să fac sport până acum, ar fi bine să începi chiar de mâine dimineață. Deoarece vara e pe sfârșite, Secretele Gospodinei îți spune care este sportul pe care trebuie să-l practici în luna august. Evident, trebuie să continui și în celelalte luni ale anului, dacă îți dorești o sănătate de fier!

Joggingul
Joggingul este tocmai potrivit pentru a fi practicat în luna august, când căldurile se mai potolesc. Totuși, dacă încă mai este vreme caniculară, ar fi bine să să alegi primele ore ale dimineții sau orele serii, când se mai lasă răcoarea.

Înotul
Acesta este sportul preferat al verii, de aceea nu ezita să-l practici și în luna august. De ce să nu profiți de căldura verii și să înoți în aer liber? Iar în celelalte anotimpuri, o poți face la bazin!

Mersul pe bicicletă
Mersul pe bicicletă este sportul care arde cele mai multe calrii. Astfel, dacă vrei să dai jos câteva kilograme, pentru a intra mai „ușoară” în anotimpul rece, înlocuiește deplasarea cu automobilul sau microbusul cu mersul pe bicicletă. Nu doar că vei avea o siluetă d einvidiat, dar vei face și câteva economii.

Tu ce sport vei practica în luna august?

Anna Casian-Musteață