Cum să te pensezi corect ca să ai sprâncene perfecte

Ochii sunt lumina sufletului, iar sprâncenele subliniază privirea și o fac mai intensă.  Acestea contribuie la echilibrarea estetică a întregii fizionomii, astfel încât este foarte important să fie pensate corect. Cel mai indicat este ca pensarea să o lași în mâinile unui speialist, însă, cu puțină îndemânare, te poți  ocupa și tu de ele. Secretele Gospodinei îți spune cum să te pensezi  ca să ai sprâncene perfecte!

Pentru a-ți pensa corect sprâncenele, există câteva standarde care trebuie respectate:

  • Ține un creion în poziţie verticală, sprijinit de partea laterală a nasului. Punctul în care creionul atinge sprânceana este locul de unde ar trebui ca aceasta să înceapă.
  • Plasează pensulă în diagonală, de la baza nasului spre punctul de inflexiune al sprâncenei, până ajunge în dreptul părţii exterioare a irisului. Acela va fi punctual cel mai înalt al sprâncenei.
  • Cu coada pensulei, trasează o diagonală de la baza nasului înspre colţul exterior al ochiului. Aici va fi coada sprâncenei.
Sfaturi de care să ții cont când te pensezi

  • Pentru un echilibru al feței, nu toate femeile își vor pensa sprâncenele urmând standardele de mai sus. Forma și grosimea acestora depinde în totalitate de forma feței și de trăsături.
  • Sprâncenele subțiri se potrivesc persoanelor care au fruntea și ochii mici, pe când cele late – persoanelor cu fruntea lată și ochii mari.
Tu cum îți pensezi corect sprâncenele?

Anna Casian-Musteață