Cele mai frumoase 3 idei de decorare a casei de Crăciun

Mai sunt câteva zile și ne vom bucura de marea sărbătoare a Nașterii Domnului. Cu siguranță deja ai întocmit meniul pentru masa de sărbătoare, ai făcut curățenie generală în casă, iar decorarea acesteia în spirit de sărbătoare ai lăsat-o pe ultima sută de metri. Nu-i nimic, Secretele Gospodinei îți vine în ajutor și îți propune cele mai frumoase 3 idei de decorare a casei de Crăciun!

Împodobește bradul de Crăciun
Cumpără un brad (optează pentru un brăduț natural, în ghiveci) și împodobește-l cu decorațiuni ecologice handmade. Așează bradul într-un loc luminat, neînghesuit și aranjează pe ramurile acestuia decorațiuni și luminițe, toate acestea având maximum trei culori. De asemenea, ai grijă să nu încarci bradul prea tare și să-l integrezi în întregul decor al locuinței.

Sursa foto

Pregătește cadouri handmade pentru cei dragi
Oricui îi place să primească daruri. Odată bradul împodobit, poți aranja sub el cadourile pentru cei dragi. Optează pentru cadouri handmade, împachetate frumos. E adevărat, contează conținutul, însă dacă vei oferi un dar împachetat într-un mod original, cel care-l va primi va fi de-a dreptul încântat!

Sursa foto

Decorează întreaga locuință
Nu doar bradul trebuie împodobit, ci și întreaga locuință, pentru a simți adevărata feerie a sărbătorilor de iarnă. Astfel, poți aranja ghirlande la geamuri, coronițe pe ușa de la intrare, brăduți handmade prin toate colțurile casei. Rezultatul va fi excepțional! În plus, nu va trebui să cheltui mulți bani pentru decorațiuni, căci le poți confecționa din ceea ce ai prin casă, reciclând creativ.


Acum, că toate sunt bine puse la punct, nu uita să ne arăți și nouă rezultatul, postând o fotografie în comentariile la acest articol!

Sursa fotografiei principale – AICI

Anna Casian-Musteață