Iată care sunt cei mai buni înlocuitori ai cosmeticelor

Trebuie să recunoaștem, utilizate un timp îndelungat, cosmeticele îți pot pune viața în pericol. Din fericire, există anumiți înlocuitori, care te pot ajuta să obții un machiaj frumos, fără a folosi cosmeticele din comerț. Secretele Gospodinei îți spune care sunt cei mai buni înlocuitori ai cosmeticelor! 

Bicarbonatul de sodiu – înlocuitorul ideal al șamponului
Ai plecat în călătorie și ți-ai uitat acasă șamponul sau îți dorești să renunți pentru o perioadă la el? Îl poți înlocui folosind bicarbonat de sodiu. Amestecă într-o cană cu apă o lingură cu vârf de bicarbonat de sodiu. Udă părul, dupa care masează bine scalpul și părul, folosind soluția de apă și bicarbonat. Astfel, vei avea un păr strălucitor și frumos.

Înlocuiește lacul incolor cu pielea de căprioară
Pentru a obține un efect asemănător lacului incolor, freacă unghiile cu piele de căprioară. Grăsimea de sub unghii, prin frecare delicată, va ajunge în straturile superioare. Astfel, acestea vor arăta ca proaspăt lăcuite.

Untul – înlocuitor al rujului
Rujul poate fi înlocuit cu unt. Tot ce trebuie să faci este să îți conturezi buzele, dupa care să aplici pe ele puțin unt. Acesta le va hidrata și proteja.

Tu ce alți înlocuitori ai cosmeticelor cunoști?

Anna Casian-Musteață