Cum să scapi de durere cu ajutorul pungilor cu semințe și sâmburi

Dintotdeauna semințele și sâmburii au fost folosite în medicina naturistă.  Acestea nu trebuie aruncate, ci culese atent, depozitate, iar mai apoi folosite la tratarea diverselor boli. Fie că este vorba despre semințele de grâu, de levănțică, orz, susan sau despre sâmburii de cireașă, lămâie sau măsline, aceștia sunt absolut inofensivi, însă extrem de folositori aunci când vrei ăs scapii rapid de diverse afecțiuni. Secretele Gospodinei îți spune cum poți trata durerea cu ajutorul pungilor cu semințe și sâmburi!

Beneficiile pungilor cu semințe și sâmburi
Pungile sau săculeții cu semințe sau sâmburi sunt 100% ecologice și inofensive. Acestea sunt benefice pentru sănătate, deoarece stimulează circulația sanguină la nivelul regiunii unde sunt aplicate, ameliorând inflamațiile și oferind o senzație de ușurare. 

Cum trebuie să prepari pungile cu semințe și sâmburi
Pentru a face acasă pungi cu semințe și sâmburi, ai nevoie de bucăți de pânză de bumbac, pe care să le coși în formă de săculeți, apoi să pui în ele sâmburii sau semințele. 

Ce poți trata cu aceste pungi

  • Cu semințele și sâmburii calzi, poți trata afecțiuni precum: durerile musculare, înțepenirea gâtului, dureri cervicale sau crampe musculare.
  • Iar cu semințele și sâmburii reci, poți trata: oboseala ochilor, febra, vânătăile, înțepăturile de insecte, durerile de cap sau problemele circulatorii.
Sănătate multă să ai!

Anna Casian-Musteață