Trucuri pentru a avea gene de invidiat

Pentru a avea gene frumoase nu este suficient doar să le dai cu rimel. Este necesar să ai grijă de acestea în mod deosebit atunci când nu aplici machiaj. Genele trebuie îngrijite zi de zi, folosind diverse produse care le întăresc și previn căderea acestora. Secretele Gospodinei îți propune câteva trucuri pentru a avea gene de invidiat!

Cum să mărești volumul genelor

  • Din păcate, nu toate femeile au fost înzestrate de natură cu gene lungi. Dacă și tu ai genele scurte, trebuie să știi că le poți da volum folosind acest truc: aplică un strat de rimel, dupa care presară imediat niște pudră de talc, așteptând câteva minute pentru a se usca. La final, aplică încă un strat de rimel. Astfel, genele tale vor părea lungi și dese.
  •  De asemenea, pentru a reda volum genelor, atunci când folosești rimel, ai grijă să ai la îndemână și un pieptene pentru gene. Cu ajutorul acestuia vei preveni formarea cocoloașelor, iar genele tale vor căpăta mai mult volum.
  • Atunci când vrei să dai volum genelor, aplică rimelul mișcând periuța acestuia pe verticală.
Cum să ai grijă de gene atunci când nu folosești rimel

  • Genele trebuie îngrijite în mod deosebit atunci când nu sunt date cu rimel. Astfel, înainte de culcare, aplică în fiecare seară ulei de cocos, într-un strat subțire, de la rădăcină până la vârfuri, folosind o periuță curată. Uleiul va hidrata și va întări genele.
  • Dacă îți dorești să stimulezi creșterea genelor, utilizează ceai verde, aplicând peste acestea comprese.
  • De asemenea, pentru a diminua efectele negative ale radicalilor liberi și pentru a stimula creșterea naturală a genelor, aplică zilnic pe acestea vitamina E.
  • Iar în loc de demachiant, folosește ulei de măsline. Acesta curăță produse cosmetice rezistente, precum rimelul și creionul sau tușul de ochi.
Tu cum ai grijă de genele tale?

Anna Casian-Musteață