3 alimente care te scapă de grăsimea abdominală

Multe femei se confruntă cu grăsimea abdominală. Există însă anumite alimente care ajută la arderea grăsimilor de pe burtă, care sunt extrem de toxice, conform specialiștilor. Grăsimea din jurul taliei nu doar că este inestetică, dar poate provoca și boli precum: diabet, cancer la sân, boli la inimă. Secretele Gospodinei îți spune care sunt cele 3 alimente care te scapă de grăsimea abdominală!

Ciocolata neagră
În comparație cu celelalte tipuri de ciocolată, ciocolata neagră conține mai puțin zahăr, dar și grăsimi mononesaturate, care au rolul de a aplatiza burta. 

Avocado
Avocado conţine grăsimi bune mononesaturate, care ajută la aplatizarea abdomenului. Trebuie să știi că o jumătate de avocado aduce un aport de 10 grame de grăsimi sănătoase şi împiedică depunerea grăsimii în jurul taliei.

Ouă
Fiind bogate în proteine și foarte nutritive, ouăle conțin doar 78 de calorii, oferind senzația de sațietate. Consumând un ou la dejun, vei reduce numărul caloriilor, reușind astfel să slăbești, fără să te înfometezi.

Aceste alimente însă nu sunt suficiente pentru a scăpa de grăsimea abdominală. Împreună cu alimentația corectă, ar fi bine să practici și sportul.

Anna Casian-Musteață