Coafuri pe care le faci în doar 5 minute

Cu siguranță, atunci când ieși din casă, îți dorești să arăți impecabil. Cu toate acestea, nu întotdeauna dispui de timp pentru a-ți face un machiaj sau o coafură complicată. Nu-i nimic! Totul se rezolvă în doar 5 minute! Secretele Gospodinei îți propune câtea idei de coafuri simple pe care le faci în doar 5 minute!

Coc simplu cu bentiță
Pentru a-ți face o astfel de coafură, ai nevoie de o bentiță, pe care să o fixezi pe cap cu câteva agrafe.  În jurul acesteia, răsucește spre interior toate firele de păr, aducându-le la ceafă. Prinde părul cu câteva agrafe, folosind și puțin fixativ.

Coc împletit
Cocurile sunt mereu la modă, astfel încât te pot salva atunci când vrei o coafură mai neobișnuită, pe care să o faci rapid. Pentru a-ți face o astfel de coafură, fă-ți un coc voluminos, dar lasă liberă o șuviță de păr. Împletește șuvița, apoi învârte-o în jurul cocului. Fixează cu o agrafă.

Coadă de cal
Pentru a obține o coadă de cal, prinde-ți părul urmnd instrucțiunile din imaginea de mai jos. Totul e foarte simplu, iar tu vei arăta bestial!

Coadă împletită
Când nu ai mult timp la dispoziție, aranjează-ți părul într-o coadă simplă, împletită. Tot ce trebuie să faci este să îți aduci tot părul într-o parte, împletește-l, apoi trage ușor de fire. Vei obține astfel o coafură rebelă.

Două cosițe
Când vrei să mergi al plimbare, prinde-ți părul în două cozi. Totul e foarte simplu!

Tu ce coafuri îți faci în doar 5 minute?

Anna Casian-Musteață