Tratamente naturiste pentru a opri căderea părului

În ultima perioadă pierzi tot mai multe fire de păr? Nu e cazul să îți faci griji, dar nici nu trebuie să aștepți ca această situație să treacă de la sine. Ia măsurile necesare, apelând nu la medicamente, ci la tratamentele naturiste, care își fac imediat efectul. Secretele Gospodinei îți propune câteva tratamente naturiste pentru a opri căderea părului!

Ulei de măsline și gălbenuș de ou
Cu ajutorul măștii din ulei de măsline și gălbenuș de ou, vei opri căderea părului. Amestecă într-un vas două linguri de ulei de măsline, un gălbenuş de ou şi câteva picături de lămâie. Aplică pe păr, masând ușor scalpul și lasă timp  de 40-50 de minute să acţioneze. Spală-ți apoi părul.

Bicarbonat de sodiu și oțet de mere
Pentru a opri căderea părului, apelează la bicarbonatul de sodiu. Tot ce trebuie să faci este să amesteci bine două lingurite de apă cu două linguri de bicarbonat de sodiu. Udă-ți bine părul și aplică pasta obținută, masând timp de câteva minute scalpul. La final, clătește-ți părul cu apă în care pui câteva picături de oțet de mere.

Suc de ceapă sau usturoi
E adevărat, părul tău va căpăta un miros specific dacă vei appela la acest tratament, însă este foarte eficient. Stoarce sucul proaspăt, aplică pe păr și lasă să acționeze timp de 20 de minute. Spală apoi ppărul cu șampon obișnuit.

Cu siguranță vei opri căderea părului și vei avea o podoabă capilară de invidiat!

Anna Casian-Musteață