Trucuri pentru a face buzele să pară mai mari

Îți dorești buze pline și senzuale? Nu e nevoie să apelezi la chirurgia plastică costisitoare. Te salvează remediile naturiste, dar și câteva trucuri pe care trebuie să le urmezi. Este foarte important să ai zilnic grijă de buzele tale, dar și să pui în aplicare sfaturile noastre. Secretele Gospodinei îți spune care sunt cele câteva trucuri pentru a face buzele să pară mai mari!

Exfoliază-ți buzele
Primul lucru pe care trebuie să-l faci cu buzele tale, este să le exfoliezi. Prin exfoliere sunt îndepărtate celulele moarte, făcându-ți buzele moi și fine. 

Conturează-le
Un alt truc pentru a face buzele să pară mai mari, constă în conturarea acestora. Pentru a le mări suprafața, folosește un creion, trecând ușor peste contur, fără a le schimba însă forma. De asemenea, poți aplica pe marginea buzelor și fond de ten de culoare mai închisă, care va accentua umbrele naturale ale buzelor, făcându-le să pară voluminoase.

Umple buzele
Dupa ce ai conturat buzele, aplică peste ele un ruj de culoare mai deschisă, iar spre colțuri – o nuanță mai închisă.  Acestea vor părea astfel mai mari.

Anna Casian-Musteață