Trucuri pentru a arăta bine în fotografii

Multe persoane nu se lasă fotografiate din motiv că nu arată bine în poze. Din această cauză, pierd amintiri foarte frumoase. Dacă și tu faci parte din categoria oamenilor care se consideră nefotogenici, acest articol e pentru tine! Secretele Gospodinei îți propune câteva trucuri interesante datorită cărora vei arăta foarte bine în fotografii!

Păstrează-ți privirea relaxată
Numai atunci când vei avea o privire relaxată, vei obține o poză reușită. Truc pe cate trebuie să-l folosești:  nu fă ochii mari, pentru a nu părea uimită, dar nici mici, pentru a nu părea confuză. Îndreaptă-ți privirea înainte, însă nu privi într-un punct fix. Așa  privirea ta va părea intensă.

Nu privi direct în obiectivul camerei
Dacă vei privi direct în obiectivul camerei atunci când ești fotografiată, fața ta va părea mai mare decât este în realitate. Trucul pe care trebuie să-l folosești: privește un pic deasupra aparatului de fotografiat.

Stai cu fața spre lumină
Dacă lumina va fi în spatele tău, fața îți va fi neclară în fotografii. Truc pe care trebuie să-l folosești: pentru a-ți evidenția trăsăturile, atunci când ești fotografiată, stai cu fața îndreptată spre lumină. Iar lumina naturală este cea mai bună pentru poze!

Nu zâmbi prea tare
Ar fi bine ca în fotografii să fii întotdeauna veselă, însă nicidecum să zâmbești cu dinții la vedere. Acest gest te va face să pari nesinceră, punându-ți în evidență ridurile. Truc pe care trebuie să-l folosești: zâmbește ușor și sincer.

Nu îți țuguia buzele
Acest gest este unul destul de răspândit, însă nicidecum atractiv. Truc pe care trebuie să-l urmezi: lasă-ți buzele relaxate.

Acum, cunoscând aceste trucuri, cu siguranță vei îndrăgi obiectivul aparatului de fotografiat!

Anna Casian-Musteață