Îngrijirea corectă a pielii mâinilor în timpul iernii

În pierioada iernii pielea mâinilor noastre are nevoie de o atenție mai deosebită. Fiind expusă la frig și ger, deseori se crapă și capătă un aspect inestetic. Cel mai bun lucru pe care-l putem face pentru mâinile noastre este să le păstrăm în cea mai bună stare  în orice pierioadă a anului. Secretele Gospodinei îți spune cum să-ți îngrijești  corect pielea mâinilor în timpul iernii, folosind produsele-minune de la brandul Equilibra.

Extra Aloe Dermo-gel Multiactiv de la Equilibra

Extra Aloe Dermo-gel este obținut prin intermediul prelucrării la rece a frunzelor de Aloe Vera, conținând 98% din această plantă. Acesta are o acțiune echilibrantă și calmantă asupra pielii, ajutând-o în toate cazurile de boli: înroșire, riduri, arsuri solare, inflamarea gingiilor, picioare obosite, roșeață de la transpirație sau epilare. Nu conține parfum, uleiuri sau parabeni, fiind ideală și pentru pielea sănătoasă, căci o hrănește, împrospătează și revigorează.

Cremă de mâini și unghii de la Equilibra
Crema de mâini Equilibra conține o cantitate mare de aloe vera (40%). Aceasta oferă hidratare și calmare pielii mâinilor și unghiilor, are un parfum delicat, nu conține alergeni, se absoarbe rapid și nu este grasă. De asemenea, nu conține parafină și uleiuri minerale, ci doar ingrediente de origine naturală. 

Cu ajutorul acestor produse, aplicate zilnic, pielea mâinilor tale va fi întotdeauna moale și catifelată.


Extra Aloe Dermo-gel Multiactiv și Crema de mâini și unghii de la Equilibra le găsești în Farmacia Familiei.

Anna Casian-Musteață
Sursa fotografiei principale - Pixabay