3 alimente anti-îmbătrânire

Principala cauză a îmbătrânirii este alimentația nesănătoasă. Astfel, pentru a întârzia acest proces, este necesară o dietă cu un conținut ridicat de antioxidanți. Există numeroase alimente care te pot ajuta să-ți menții organismul tânăr și sănătos. Secretele Gospodinei îți spune care sunt cele 3 alimente anti-îmbătrânire pe care trebuie să le consumi zilnic!

 
Usturoiul
Usturoiul este un puternic antioxidant, de aceea este indicat în dieta zilnică a fiecărei persoane. Acest aliment mai are proprietatea de a întări sistemul imunitar și de a preveni dezvoltarea anumitor tipuri de cancer.
 
Afinele
Afinele sunt un aliment indispensabil în alimentația noastră, deoarece conțin carotenoide și antociani, substanțe foarte folositoare în lupta împotriva radicalilor liberi ce provoacă îmbătrânirea pielii și a întregului organism. 
 
Strugurii
E adevărat, vinul are proprietăți anti-îmbătrânire, dar de ce să consumi această băutură alcoolică, când poți obține aceste avantaje introducând în dieta ta zilnică struguri? Aceștia  conțin resveratrol – o moleculă foarte benefică pentru sănătate, care ajută celulele să lupte împotriva îmbătrânirii.
 
Tinerețe fără bătrânețe să ai!
 
Anna Casian-Musteață
0