3 combinații alimentare pe care TREBUIE să le eviți

O alimentație echilibrată înseamnă un corp și o minte sănătoasă. Există anumite alimente pe care nu trebuie să le combinăm niciodată, însă de foarte multe ori această regulă este încălcată, iar sănătatea noastră are de suferit.  Secretele Gospodinei îți recomandă 3 combinații alimentare pe care trebuie să le eviți!

Carbohidrați și grăsimi saturate
Pe lângă faptul că această combinație se digeră foarte greu, te poți trezi cu câteva kilograme în plus. De aceea, oricât de mult nu ți-ar plăcea, trebuie să eviți orezul cu lapte, pâinea cu unt și cașcaval, pastele sau cerealele cu smântână.

Proteine și carbohidrați
Majoritatea facem această greșeală: mâncăm carne cu orez, carne cu cartofi, mămligă cu ciuperci, cartofi prăjiți cu ouă. Această combinație va duce la digestie îngreunată și la kilograme în plus.

Carbohidrați și… carbohidrați
Cea mai mare greșeală este să consumi la aceeași masă mai mulți carbohidrați, Aceștia conțin foarte mult zahăr, de aceea, dacă le vei consuma, kilogramele în plus nu vor ezita să apară. Deci, renunță la consumul de pâine cu cartofi, cartofi cu paste sau biscuiți.

Tu ce alte combinații alimentare greșite cunoști?

Anna Casian-Musteață