3 moduri neobișnuite de a utiliza aspirina

Cine ar fi crezut că aspirina poate fi folosită nu doar la ameliorarea durerilor? Află că aceasta are proprietăți uimitoare, pe care mulți nu le cunosc, cum ar fi tratarea acneii, ameliorarea mâncărimilor provocate de mușcături de insecte sau scoaterea petelor de transpirație. Secretele Gospodinei îți prezintă 3 moduri neobișnuite de a utiliza aspirina.


Înlătură mătreața
Dacă mătreața reprezintă pentru tine o problemă, îi poți veni de hac cu ajutorul aspirinei. Ai nevoie de 2 pastile, pe care trebuie să le fărâmițezi și să le amesteci cu cantitatea de șampon folosită la spălarea părului. Clătește apoi cu apă din abundență și vei observa că mătreața dispare.

Exfoliant pentru piele
Aspirina este un exfoliant perfect. Amestecă  pastile de aspirină cu apă, apoi aplică amestecul pe piele. Lasă cteva minute să acționeze, dupa care masează delicat și clătește cu apă din abundență. Dacă ai pielea sensibilă, nu folosi acest remediu.

Spală grăsimea de pe veselă
Cu ajutorul aspirinei poți înlătura grăsimea de pe veselă. Dizolvă câteva pastile de aspirină în apă, apoi spală cu ea vasele. Rezultatul va fi uimitor!

Anna Casian-Musteață
0