3 trucuri care îți vor ușura munca la bucătărie

Există anumite activități pe care multe femei le fac greșit, fie că este vorba de felul cum se îmbracă, se machiază, fac curățenie, etc. Nici la bucătărie lucrurile nu stau prea bine în acest sens. De aceea, Secretele Gospodinei îți vine în ajutor și îți propune 3 trucuri care îți vor ușura munca la bucătărie!

 
Prăjește ouăle perfect rotunde
Poți obține un ou prăjit perfect rotund, fără a apela la diverse ustensile  speciale. Tot ce trebuie să faci este să tai un inel de la mijlocul unei cepe mari, să pui inelul în tigaie, iar în mijlocul acestuia să pui oul. Dacă nu ai la îndemână ceapă, folosește coaja unei felii de pâine. 

 

Curăță căpățâna de usturoi în câteva secunde
Poți curăța o căpățână de usturoi în doar câteva secunde. Pentru aceasta, ai nevoie de un borcan cu capac, în interiorul căruia să pui usturoiul. Agită cât poți de tare. Vei observa cum cățeii de usturoi sunt decojiți imediat.

 

Răcește rapid băuturile
Dacă îți e sete de ceva rece, pentru a răci rapid o băutură, învelește-o într-un prosop de hârtie, pe care îl umezești în prealabil. Pune apoi băutura la frigider. În 15 minute va fi numai bună de consumat!

 

Tu ce alte trucuri utile cunoști?
 
0