Alimente care trebuie evitate pentru a avea o sănătate de fier

Oricine își dorește să fie sănătos și să nu meargă niciodată la medic din cauza unei boli. Dar nu toți oamenii sunt gata să renunțe la obiceiurile alimentare și să adopte un regim sănătos.  Dacă și tu îți dorești să ai o sănătate de fier, Secretele Gospodinei îți spune ce alimente trebuie să eviți!


Produsele dietetice
Acestea sunt special produse pentru persoanele care sunt la dietă și își doresc să consume ceva light sau fără grăsimi. Trebuie să știi însă că nu toate produsele dietetice sunt sănătoase. Multe dintre ele conţin îndulcitori artificiali, care cauzează numeroase probleme de sănătate. De asemenea, acestea conțin chimicale.

Produsele din soia
Soia este prezentă în aproape toate alimentele de la magazin. Din motiv că aceasta este procesată și conține o chimicală numită hexan, poate provoca dereglări ale aparatului reproductiv, dar și cancer. 

Margarină
Dacă îți plac tartinele, ar fi bine să înlocuiești margarina cu untul natural. Margarina conține uleiuri saturate foarte periculoase pentru sănătate, în cazul în care este consumată des.

Produsele din carne cu nitrați
Hot-dogurile, cârnații, hamburgerii, ar trebui să nu facă parte din meniul tău alimentar.  Carnea conținută în aceștia conţine aditivi periculoşi, în special nitrit de sodiu, care pot cauza apariţia cancerului şi a bolilor de inimă.

Preparatele înghețate
Preparatele înghețate din comerț sunt periculoase pentru sănătate, deoarece conțin numeroși  aditivi, sare procesată, uleiuri şi ingrediente artificiale. În plus, conținutul lor nutritiv este foarte redus.

Evită aceste alimente și bucură-te de o sănătate de fier!

Anna Casian-Musteață