Amenajează-ți în casă un colț de stat la podea

În aceste zile caniculare cu toții ne dorim un colț răcoros și cât mai confortabil. Secretele Gospodinei îți spune cum îți poți crea acest loc chiar la podea și îți propune 5 idei de amenajare a acestuia! Ai nevoie de puțină imaginație, un spațiu liber la podea și locul tău de recreere este gata!
  1. Aranjează perne pe jos, dar ai grijă să le „îmbraci” în materiale naturale. Te poți așeza pe ele atunci când privești filmul preferat sau chiar poți dormi în „puf”.
  2. Dacă ai mai mult spațiu la balcon sau în cameră, construiește acolo o băncuță joasă, pe care să te așezi atunci când citești sau când îți bei cafeaua.
  3. Coase mai multe perne între ele. Astfel, vei face o saltea mare pe care o vei putea pune în orice colțișor al camerei, la podea, iar tu te vei odihni acolo.
  4. Ai nevoie de un palet și o saltea pufoasă. Punând salteaua peste palet, vei amenaja un loc confortabil, unde vei putea să dormi în nopțile călduroase de vară.
  5. Cumpără sau confecționează singură „pufuri” sau saci pufoși. Te vei putea cuibări în aceștia atunci când vei savura din înghețata răcoroasă sau din limonadă.

Dacă ți-ai amenajat și tu un astfel de colțișor de stat la podea, nu ezita să ne arăți și nouă rezultatul!


Anna Casian-Musteață

0