Beneficiile consumului de varză murată

Cu siguranță  îți aduci aminte de iernile în care mergeai la bunici și mâncai varză murată. Nu-i așa că era cea mai delicioasă varză? Trebuie să știi că aceasta este nu doar gustoasă, dar și extrem de benefică pentru sănătate. Secretele Gospodinei îți spune care sunt beneficiile consumului de varză murată și cum se recomandă să o mănânci!

Te ajută să slăbești
Dacă ești în căutarea unui produs care să te ajute să slăbești, să știi că varza murată este ideală! Aceasta conține fibre care au puterea de a ține sub control apetitul și contribuie la intensificarea arderii de calorii. De asemenea, varza murată conține puține calorii: 100 grame – 20 de calorii. În dietă, poți consuma varza murată la salatele reci. Trebuie doar s-o pui de cu seară în apă rece, pentru a elimina excesul de sare.

Este un aliment probiotic
Dacă organismul tău nu are suficiente probiotice, poți ”face rost de ele” consumând varză murată. Aceasta este un aliment plin cu probiotice, rezultate în urma procesului  de formare a acidului lactic, care păstrează varza murată. 

Combate răceala
O sursă excelentă de vitamina C, varza murată ajută la combaterea gripei și a răcelii. O porție de varză murată pe zi asigură necesarul de vitamina C de care are nevoie o persoană, iar răceala va fi ținută la distanță.

Poftă bună!

Anna Casian-Musteață

Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte a de începe orice fel de tratament naturist trebuie să faci un test de alergie la tipurile respective de produse. De asemenea,ar fi bine să consulți medicul, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *