Ce geantă să porți în funcție de momentul zilei

Geanta este un accesoriu must-have pentru o femeie, de aceea trebuie să știi cum să o porți. Secretele Gospodinei îți spune ce geantă să alegi în funcție de momentul zilei! Urmează sfaturile de mai jos și fă-ți din geantă – un aliat, căci este știut că acest accesoriu poate adăuga un plus de valoare ținutei tale sau, din contra…

Ziua

Dacă ieși ziua la plimbare, potrivită este geanta mică, cu bretea lngă, pe care să o poți pune pe dupa gât. În aceasta trebuie să-ți încapă doar cheile, telefonul mobil și portofelul, căci la o plimbare nu ai nevoie de alte lucruri.

Dacă însă mergi la birou, trebuie să-ți iei o geantă mare, supradimensională, în care să-ți încapă toate lucrurile de care vei avea nevoie pe parcursul zilei. Ține cont de faptul că o geantă office este cea mai potrivită, combinându-se perfect cu ținutele tale.

Seara 
Pentru plimbările de seară, este valabilă aceeași regulă – o geantă cât mai mică.

Dacă mergi la un eveniment important, vei avea nevoie de un clutch mic, care să se potrivească perfect cu ținuta ce ai ales-o. În acesta trebuie să-ți încapă doar telefonul, bani, cheile, un act de identitate,  ruj și pudră.

Anna Casian-Musteață

0