Ce se întâmplă dacă nu folosești deodorant timp de 7 zile

Nu-i așa că nu îți imaginezi nici o zi fără a folosi deodorante? Secretele Gospodinei te provoacă și îți propune să nu utilizezi deodorant timp de o săptămână. Vei rămâne uimită de rezultate! Același test l-a făcut și Meg Zulch, o femeie care a luat decizia de a nu mai folosi deodorant sau alte produse asemănătoare.

Iată ce s-a întîmplat cu corpul său în cele 7 zile fără deodorant:
  1. În prima zi nu simțea un miros pregnant, dar se simțea incomod față de cei din jur și își cerea scuze pentru eventualele incomodități create, deși nimeni nu  a observat ceva în neregulă.
  2. În a doua zi mirosul de la supbraț a început să o deranjeze deoarece a devenit mai pătrunzător.
  3. În cea de-a treia zi mirosul nu a mai fost atât de înțepător.
  4. În cea de-a patra zi femeia s-a obișnuit cu mirosul său, iar transpirația nu mai era atât de abundentă ca în zilele când folosea deodorant.
  5. În cea de-a cincea zi Meg a început să transpire foarte mult, mirosul fiind sesizat și de cei din jur.
  6. Astfel, în cea de-a șasea zi nu a mai rezistat și a aplicat la supbraț câteva picături de ulei esențial de levănțică amestecate cu o lingură de ulei de cocos. Mirosul de transpirație nu s-a simțit deloc.
  7. În cea de-a șaptea zi parfumul de ulei încă persista. Femeia  a decis să folosească acest remediu naturist odată la 2-3 zile.
Dacă și tu vrei să renunți la deodorantele din comerț, care abundă de chimicale, folosește acest truc: ameștecă câteva picături de ulei esențial cu ulei de cocos sau măsline și masează zona axilelor. Mirosul neplăcut va dispărea!

Anna Casian-Musteață

0