Cum poți decora locuința cu ajutorul paleților de lemn

În ultima perioadă există o tendință tot mai accentuată de a recicla majoritatea obiectelor vechi, aparent nefolositoare și de a le da o nouă viață. Printre acestea se enumeră și paleții de lemn care, cu puțină imagnație, pot fi transformați în obiecte cu adevărat utile. Secretele Gospodinei îți spune cum poți decora locuința cu ajutorul paleților de lemn!

Măsuță pentru cafea
Pentru a realiza acest proiect, vei avea nevoie de câțiva paleți, vopsea colorată, picioare pentru măsuță și o bucată de sticlă. Vopsește paleții, prinde-le câteva picioare, iar deasupra aranjează o bucată de sticlă, pentru a obține o suprafață netedă.


Suport pentru bijuterii
Dacă nu ai suficient loc pentru a depozita bijuteriile, cu siguranță vei crea un suport din paleți. Prinde paleții de perete, cu ajutorul cuielor, iar pe ei agață mai multe cuie, pe care îți poți aranja colierele, cerceii și brățările.Suport pentru fotografii
Dacă îți dorești să decorezi locuința în stil vintage, acest proiect e pentru tine. Taie paleții, dându-le forma dorită, apoi prinde de ei fotografiile preferate. Aranjează pe perete tablourile obținute.


Spor la decorat!

Anna Casian-Musteață

0