Cum să alegi un body potrivit pentru bebelușul tău

Atunci când cumperi pentru bebelușul tău haine, trebuie să atragi atenția la câteva aspecte importante: să fie comode și din materiale naturale. Deoarece prima hăinuță pe care o va îmbrăca bebelușul tău va fi un body, Secretele Gospodinei îți spune cum să-l alegi pe cel potrivit.

Confortul, pe primul plan
În primul rând, un body trebuie să fie confortabil. Îmbrăcat în acesta, bebelușul trebuie să aibă toată libertatea pentru a se mișca.

Material natural și rezistent
Pentru că vei spăla body-ul destul de des, acesta trebuie să fie confecționat dintr-un material natural și rezistent la spălări. Alege un body din bumbac 100%, deoarece țesăturile sintetice i-ar putea provoca alergii.

Mai puține cusături, mai mult confort
Pe partea interioară a body-ului e bine să nu fie nici o cusătură sau aplicații care l-ar putea incomoda pe cel mic. Pentru a vedea dacă este comod, treci cu degetul peste cusături, iar dacă te va deranja la mângâiere, refuză să cumperi piesa vestimentară.

Cu o mărime mai mare
Deoarece bebelușii cresc foarte repede, ar fi bine să-i cumperi un body cu o mărime mai mare, pentru a te asigura că acesta îi va fi potrivit. 

Tu dupa ce criterii te-ai condus atunci când ai ales body pentru copilul tău?

Anna Casian-Musteață