Cum să faci cutii de depozitare a diverselor obiecte

Atunci când vine vorba de depozitare, niciodată nu există suficient spațiu. Astfel, apelăm la diverse trucuri, cum ar fi depozitarea în cutii, lăzi sau coșuri. Secretele Gospodinei îți propune câteva idei ingenioase și îți spune cum să faci cutii de depozitare a diverselor obiecte.

Cutie de depozitare a bijuteriilor
Nu-i așa că ți-ai dorit dintotdeauna o cutie mare, în care să încapă toate bijuteriile? Acum o poți meșteri singură! Vei avea nevoie de o ladă de carton de dimensiune mai mare și de alte câteva lădițe mai mici. În lada mare crează compartimente (din carton) în care să încapă lădițele mai mici, dupa care decorează-le fie cu hârtie colorată, fie cu un spray cu vopsea colorată. Imaginea e mai jos îți va servi drept sursă de inspirație.


Sursa fotografiei – aici

Cutii de depozitare a pixurilor și creioanelor
Acum pixurile și creioanele copilului tău nu vor mai sta împrăștiate prin toată casa, căci le vei aduna pe toate într-o cutie specială. Pentru a o confecționa vei avea nevoie de: o cutie de pantofi, hârtie colorată, clei fierbinte și tuburi de la hârtia igienică. Decorează cutia folosind hârtie colorată, apoi taie tuburile de aceeași dimensiune și încleie-le în interiorul cutiei, folosind clei fierbinte. Pune apoi în acestea creioanele și pixurile, sortându-le dupa culoare.


Sursa foto – aici

Cutii pentru depozitarea nasturilor
Aceasta este mai degrabă un recipient de depozitare a nasturilor, care se confecționează extrem de ușor. Vei avea nevoie de un borcan pe care nu-l mai folosești și un spray cu vopsea colorată. Vopsește capacul borcanului, dar și o porțiune a acestuia, desenând diverse modele. Pune apoi în borcan nasturii pe care îi vei folosi la meșterirea diverselor obiecte decorative, despre care îți vom povesti în următorul articol!


Sursa fotografiei – aici

Cutie de depozitare a jucăriilor celor mici
O cutie care să depoziteze jucăriile copiilor, am meșterit-o chiar eu. Rezultatul i-a încântat pe copii, iar partea bună e că aceasta încă rezistă, chiar și dupa un an. Cum am meșterit-o, vezi aici


Spor la muncă!

Anna Casian-Musteață

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *