Cum să scapi de zgârieturile de pe lentilele ochelarilor

Dacă porți ochelari care au zgârieturi pe lentile, trebuie să știi că acestea îți pot afecta și mai mult vederea. Există, însă, câteva trucuri pentru a șterge zgârâieturile de pe lentilele ochelarilor, folosind ingrediente pe care le ai acasă, astfel încât să nu fie nevoită să chimbi lentilele de fiecare dată când acestea sunt zgârâiate. Secretele Gospodinei îți spune care sunt aceste trucuri!

Soluție de lustruire a metalelor
Aplică soluția pe lentile, apoi șterge-le cu ajutorul unei cârpe non-abrazive. Repetă procesul până când dispar zgârâieturile. Rezultatul nu se va lăsa mult așteptat!

Soluție de curățat DVD-urile
Aplică pe zgârâieturi o cantitate mică de soluție de curățat DVD-urile, apoi șterge cu o cârpă specială pentru ochelari.

Soluție de curățat mobila
Aplică soluția pe lentile, apoi șterge-le cu mișcări circulare, până când aceasta se usucă. Șterge apoi lentilele cu ajutorul unei cârpe speciale pentru ochelari.

Sfaturile de mai sus sunt valabile doar în cazul în care lentilele de la ochelari sunt din plastic! Dacă, folosind trucurile recomandate, zgârâieturile de pe lentile nu dispar, va trebui să le înlocuiești, cumpărându-ți o pereche de lentile noi.

Anna Casian-Musteață

0