Cum să-ți decorezi locuința cu babe de zăpadă handmade

Pentru că nu prea avem parte în acest an de zăpadă, ce-ai zice dacă ți-ai decora locuința cu băbuțe de zăpadă confecționate din ceea ce ai prin casă? Astfel, vei simți iarna mai aproape. Secretele Gospodinei îți spune cum să-ți decorezi locuința cu babe de zăpadă handmade! 

Babă de zăpadă din anvelope
Dacă ai mai multe anvelope de la mașină, poți face din ele o băbuță de zăpadă extraordinară, pe care să o pui la ușa de la intrare. Vopsește cauciucurile cu un spray de culoare albă, apoi pune-le unele peste altele. Pe ultimul cauciuc, care va fi capul omului de zăpadă, prinde un placaj de lemn, vopsește-l în alb, apoi desenează-i nasul, ochii și gura. Prinde și un fular, iar dacă ai și o pălărie, este tocmai potrivită pentru a o așeza pe capul omului de zăpadă. 


Babă de zăpadă din cutii de metal
Cutiile mari de conservă pot deveni o babă de zăpadă neobișnuită. Vopsește-le în alb, pune-le una peste alta, iar pe ultima cutie desenează ochi, nas și gură. Dintr-o altă cutie de metal, meșterește o pălărie pentru omul de zăpadă. Pune-i la gât un fular vechi și bucură-te de noua decorațiune deosebită!Babă de zăpadă din buturugi
Dintr-un trunchi de copac, taie buturugi mici și pune-le una peste alta dupa modelul din imaginea de mai jos. Din bucăți de fetru, decupează doi ochi, un nas și o gură și lipește-le pe ultima buturugă. Pălăria confecționeaz-o tot din buturugi, iar mâinile – din crenguțe uscate. Spor la muncă!

Sursa fotografiilor – AICI 

Anna Casian-Musteață
0