Cum să transformi lăzile de lemn în obiecte decorative

Lăzile de lemn pot fi folosite nu doar la depozitare, i și la confecționarea diverselor obiecte. Secretele Gospodinei îți spune cum poți transforma o banală ladă de lemn într-un obiect decorativ de toată frumusețea. Urmează indicațiile de mai jos și reciclează creativ!

Depozitează în ladă  revistele vechi
Păstrează forma inițială a lăzii, dar ai grijă să o vopsești și să îi agăți un mâner. Depozitează  în ladă ziarele sau revistele vechi pe care le colecționezi și pune-o sub pat. Opțional, îi poți prinde și câteva picioare din roți. Atunci când ai timp liber și vrei să răsfoiești revistele, trage de mâner și lada își va face apariția.


Transformă lăzile în bibliotecă
Dacă ai mai multe lăzi, le poți transforma într-o bibliotecă originală. Cu ajutorul cuielor prinde lăzile de perete, poziționându-le una peste alta sau lăsând spații înttre ele. Aranjează apoi pe ele cărțile tale preferate. Iar dacă vrei mai mult culoare în încăpere, poți vopsi lăzile în diverse nuanțe.

 
Construiește-ți din lăzi un birou
Pentru că la birou ai nevoie de cât mai mult spațiu, îl poți economisi făcându-ți o masă din lăzi. Pune câte două lăzi una peste alta, în două rânduri, apoi prinde de ea o suprafață care-ți va servi drept birou. Astfel, vei avea și mai mult spațiu de stocare.


Tu ce alte modalități de reciclare a lăzilor de lemn cunoști?

Anna Casian-Musteață