Despre site

SECRETELE GOSPODINEI – Site pentru femeile din Republica Moldova, care sunt interesate de Frumusețe, Fashion, Hand Made, Stil de viață sănătos, Bucătărie și trucuri care să le ușureze muncile casnice și nu numai.

Deși denumirea site-ului sugerează faptul că informația este pentru femeile dedicate familiei și casei, articolele publicate aici sunt atât pentru femeile-casnice, cât și pentru femeile angajate în câmpul muncii sau pentru femeile de afaceri, care îmbină utilul cu plăcutul, fiind frumoase atât acasă, cât și la locul de muncă, atunci când se odihnesc sau când ies la o plimbare.

P.S. Site-ul e și pentru bărbații care își doresc (și trebuie!) să ajute femeile la treburile casnice, dar și să le susțină, aprecieze și iubească!

SECRETELE GOSPODINEI promovează un stil de viață sănătos, bazat pe alimentație echilibrată, sport și activități plăcute practicate în timpul liber.

Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte a de începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. De asemenea, vă recomandăm să consultați medicul, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.