Dinți albi și strălucitori. Iată cum să-i albești acasă!

Dinți albiÎți dorești dinți albi și strălucitori? E posibil să-i ai, fără a cheltui sume enorme pe produse de înălbire. Urmează trucurile propuse de Secretele Gospodinei în articolul de mai jos și află cum să îți albești dinții acasă!

Dinții albi înseamnă în primul rând o pastă de dinți care înalbește, folosită cu regularitate. Aceasta conține agenți ușor abrazivi, care ajută la îndepărtarea petelor de pe dinți.

Folosește bicarbonat de sodiu

Cel mai simplu mod de curățare a dinților este folosirea bicarbonatului de sodiu. Trebuie însă să ai grijă, pentru că în cazul în care ai gingii sensibile, bicarbonatul ar putea fi prea dur pentru tine. Din apă și bicarbonat de sodiu, prepară o pastă, pe care o poți aplica pe periuță, pentru a-ți curăța dinții.

Dinți albi: Folosește suc de lămâie

Sucul de lămâie are proprietatea de a curăța smalțul dinților și de a-i da strălucire. Tot ce trebuie să faci este să clătești dinții de două ori pe săptămână, cu un amestec de apă și suc de lămâie, în părți egale.

Folosește oțet de mere

Cu ajutorul oțetului de mere poți obține dinți de un alb imaculat. Într-un vas, amestecă o linguriță de oțet de mere și o lingură de ulei de măsline extravirgin, apoi înmoaie periuța în această soluție și spală-ți cu ea dinții. Folosește acest truc de două ori pe săptămână, pentru că oțetul poate afecta smalțul dinților.

Aceste trucuri de albire a dinților nu compensează folosirea cu regularitate a pastei de dinți și nici vizita la dentist.

Dinți sănătoși să ai!

Anna Casian-Musteață

0