Fructe și legume care seamănă cu părți ale corpului uman

Fructe și legume ar trebui să consumăm în fiecare zi, acestea fiind absolut necesare pentru a avea o sănătate de fier. Trebuie să știi că foarte multe dintre fructe și legume seamănă extrem de mult cu unele părți ale corpului uman. Acestea ajută și la buna funcționare a organelor cu care seamănă. Astfel, dacă ai dureri în anumite părți ale corpului, Secretele Gospodinei îți spune ce fructe și legume este indicat să consumi!

Fructe și legume care seamănă cu părți ale corpului uman

Roșii = inima

La fel ca inima, roșiile au patru camere. Acestea ajută la prevenirea și tratarea bolilor cardiovasculare.

Morcov = ochi

Dacă îți dorești să ai o vedere bună și ochi sănătoși, consumă cât mai mult morcov. Acesta este bogat în vitamina A, esențială vederii.

Citricele = sâni

Cu siguranță ai observat și tu că citricele seamănă foarte bine cu glandele mamare. Consumul acestora te va ajuta să ai sâni sănătoși și vor inhiba dezvoltarea celulelor canceroase.

Nuca = creier

Dacă privești atent miezul unei nici, vei observa că acesta seamănă extrem de mult cu creierul uman. Nucile sunt bogate în Omega 3, Vitamina E, antioxidanți și acid folic, vitamine esențiale pentru sănătatea și buna funcționare a creierului.

Țelina = oase

Tulpinile de țelină seamănă cu structura oaselor, de aceea consumul acesteia este foarte important pentru forța acestora.

Ciuperci = ureche

Ciupercile sunt esențiale pentru sănătatea urechii și menținerii auzului, acestea două semănând extrem de mult.

Bob de fasole = rinichi

Pentru a avea rinichi sănătoși este indicat consumul boabelor de fasole. Acestea scad zahărul în sânge și ajută la buna funcționare a rinichilor.

Avocado = uter

Nu de puține ori ți s-a spus că ar fi bine să consumi avocado pentru a echilibra hormonii și a preveni cancerul cervical. Ei bine, asta pentru că avocado seamănă cu uterul, contribuind la menținerea sănătății femeii.

Pentru o sănătate de fier, nu ezita să consumi cât mai multe fructe și legume!

Anna Casian-Musteață

0