Idei creative de decorațiuni interioare din sticle

De cele mai multe ori, dupa ce consumăm vinul din sticle, le aruncăm la gunoi. Dacă vei citi articolul de mai jos, cu siguranță nu o vei mai face. Secretele Gospodinei îți propune  câteva idei creative de decorațiuni interioare din sticle. Urmărește imaginile de mai jos, inspiră-te din ele și confecționează decorațiuni deosebite.

Sticle decorate cu scoici
Vara s-a sfârșit, iar pentru a-ți aminti de ea pe parcursul anului, ce-ai zice dacă ai decora sticle cu scoicile pe care le ai prin casă? Vei avea nevoie de sticle cu o formă mai neobișnuită, scoici, lipici și câteva mărgele sau o dantelă  colorată. Aranjează scoicile lipindu-le pe sticlă în mod haotic sau dându-i o anumită formă, lipește și câteva mărgele, iar la final, decorează cu o fundă și vei obține un rezultat extraordinar. Decorează un colț al camerei cu aceste sticle.


Vaze din sticlă
Pentru a crea un decor neobișnuit, ai nevoie și de câteva vaze mai deosebite. Le poți confecționa din sticle și vopsea. Vei avea nevoie de câteva spray-uri cu vopsea de diverse culori, cu ajutorul cărora vei colora sticlele. Astfel, cu ușurință vei face vaze pentru florile preferate. Acestea se vor potrivi oriunde în locuința ta.Suport pentru fotografii
Nu-i așa că îți dorești un suport neobișnuit pentru fotografia preferată? Acum îl poți obține cu ajutorul unei sticle. Vei avea nevoie de spray cu vopsea, fotografie și lipici. Trebuie doar să vopsești sticla, apoi să lipești pe ea fotografia. Spor la muncă!

Anna Casian-Musteață

0