Idei creative de reciclare a becurilor arse. Iată în ce le poți transforma!

Ai câteva becuri nefuncționale? Nu le arunca, deoarece din ele poți meșteri decorațiuni extraordinare, pentru a-ți înfrumuseța locuința. Secretele Gospodinei îți propune câteva idei creative de reciclare a becurilor arse. Astfel, vei proteja natura, dar și vei  crea decorațiuni originale și deosebite.
 
Ghirlandă cu animăluțe
Din câteva becuri arse, poți face o ghirlandă frumoasă, cu ajutorul căreia să înfrumusețezi fereastra din camera celui mic. Scoate cu atenție fitilul acestora, apoi pictează pe ele diverse animăluțe și prinde-le de o panglică. 
 

 

Sursa foto – AICI
 
Vaze pentru flori
Un aranjament decorativ deosebit poți face din câteva becuri nefuncționale. Scoate fitilul acestora, apoi pune în ele un pic de apă și câteva floricele cu coada scurtă. Leagă de becuri o sfoară și atârnă-le deasupra mesei din sufragerie.
 
Sursa foto – AICI  
 
Mini terrarium
Îți dorești un terrarium acasă? Îl poți face din becuri reciclate! Ai nevoie de becuri, cărora trebuie să le scoți fitilul, apoi să pui în ele un pic de nisip. Aranjează deasupra nisipului o mini-figurină reptilă și o plantă suculentă mică. Aranjează apoi terrarium-ul pe un suport, astfel încât să nu cadă.
 

 

Sursa foto – AICI  
 
Tu ce faci cu becurile nefuncționale?
 
Anna Casian-Musteață
0