Ingrediente naturale pentru albirea dinților

Îți dorești să ai dinți albi, dar nu mai vrei să mergi în cabinetele stomatologice pentru a ți-i albi? Secretele Gospodinei îți spune cum poți obține un zâmbet ca la Hollywood folosind numai ingredientele naturale pe care le ai prin casă. Poate nu știai, dar există anumite fructe și legume recunoscute în mod special pentru efectele de albire ce le au asupra dinților. Iată care sunt acestea!

Morcovi
Având un conținut mare de apă, odată introduși în alimentație, morcovii te vor ajuta să obții o dantură mai albă. Aceștia întăresc și gingiile.

Mere
Dacă vrei să ai dinți curați trebuie să mănânci multe mere. Datorită conținutulul mare de apă, acestea duc la creșterea cantității de salivă din cavitatea bucală, care neutralizează bacteriile. 

Căpșuni
Acestea au un conținut generos de acid malic, ceea ce contribuie la albirea dinților. Ele acționează asupra petelor dentare și te ajută să ai dinți perlați și zâmbet  irezistibil.

Bicarbonat de sodiu
Fie că o folosești împreună cu pasta de dinți, fie că separat, soda alimentară are același efect: dinți de un alb imaculat.Bicarbonatul de sodiu are și rolul de abraziv, care îndepărtează placa bacteriană de pe dinți.

Tu ce metode naturiste de albire a dinților cunoști?

Anna Casian-Musteață
0