Odorizante naturale de toamnă pentru casă

Vrei să simți parfumul toamnei și în locuință? Adă-l în casa ta cu ajutorul odorizantelor  pe care le poți face din ingrediente naturale, fără chimicale! Secretele Gospodinei îți spune din ce le poți prepara și cum să menții cât mai mult mirosul natural de toamnă.
Odorizant din uleiuri esențiale
Pentru a prepara un odorizant care să îți parfumeze camera, vei avea nevoie de: 110 picături de ulei esențial de lavandă, 15 picături de ulei esențial d eportocale, 5 picături de ulei esențial de arbore de ceai, 120 ml de apă distilată. Adaugă toat eingredientele într-un pulverizator, agită bine și parfumează camera ori de câte ori ai nevoie. 
Odorizant din lămâie și levănțică
Feliază două lămâi mari și pune-le într-un borcan de 800 ml. Adaugă o lingură de miere, o lingură de extract de vanilie și o lingură de ulei esențial de lavandă. Umple borcanul cu apă distilată. Fierbe compoziția, iar dupa ce s-a răcit, strecoară lichidul și pune-l într-un pulverizator. Parfumează-ți locuința.
Odorizant din citrice și scorțișoară
Pentru a prepara acest odorizant, trebuie să feliezi două portocale, apoi să pui feliile într-un borcan de 800 ml. Adaugă peste ele 3 bețe de scorțișoară, o linguriță de cuișoare întregi și câteva picături de extract de mentă.  Toarnă peste ele  apă distilată. Transferă apoi compoziția într-o oală și fierbe-o. Când se răcește, strecoară lichidul și pune-l într-un pulverizator. Parfumează camera ori de câte ori ai nevoie.
Tu cu ce fel de odorizante îți parfumezi locuința?
Anna Casian-Musteață
0