Plante vindecătoare pe care trebuie să le ai în casă

Atunci când îți decorezi locuința cu plante, ar fi bine să optezi și pentru unele vindecătoare, care îți vor fi de un real folos când vei suferi de diverse afecțiuni. Nu știi care sunt acestea? Secretele Gospodinei îți spune  ce plante vindecătoare trebuie să ai în casă!

Kalanchoe
Se spune că această plantă este generatoare de energie pozitivă, motiv pentru care ar trebui să o ai în locuință. De asemenea, kalanchoea tratează cu succes bolile sistemului cardiovascular, ale tractului gastointestinal și urinar. 

Feriga
Această plantă este extrem de folositoare atunci când locuiești într-un mediu toxic. Feriga purifică aerul din casă, absorbind toxinele și eliberând oxigen. De aceea, ar fi indicat să ai în fiecare cameră câte o ferigă. 

Aloea
Aloea nu doar că ajută la vindecarea rănilor și a arsurilor , ci este folosită cu succes și în tratarea diverselor afecțiuni respiratorii: nas înfundat, guturai, etc.  De asemenea, aloea este o plantă care ajută la purificarea aerului în cameră. Iar dacă dizolvi în vodcă frunzele acestei plante, obții o loțiune – tonică ideală pentru tenul gras.

Tu ce alte plante de cameră vindecătoare cunoști?

Anna Casian-Musteață

0