Remedii naturiste de tratare a hemoroizilor la domiciliu

Mulți oameni suferă de hemoroizi. La fel de mulți însă ignoră cel mai indicat sfat în acest caz  – acela de a merge la medic. În cazuri mai puțin grave, aceștia se pot trata la domiciliu. Secretele Gospodinei îți spune cum poți trata hemoroizii acasă, cu ajutorul ingredientelor naturale. 

Cu ajutorul varzei
Vaza poate fi folosită cu succes la tratarea hemoroizilor. Trebuie doar să zdrobești o frunză d evarză și să o aplici pe zona afectată, timp de câteva minute. Repetă procedura zilnic, timp de 2 luni și vei scăpa de această afecțiune
.
Aloe Vera
Pentru a profita de beneficiile acestei plante, taie pe jumătate frunzele, încălzește-le puțin și aplică-le pe zona afectată. Lasă să acționeze timp de 10 minute. Repetă procedura timp de o săptămână.

Tărâțea de grâu
Aceasta, de asemenea, te va ajuta să tratezi hemoroizii. Fierbe 2 mâini de tărâțe, în 2 litri de apă. Dupa ce s-a răcit, strecoar-o și fă cu ea băi de șezut, timp de 10 minute, dimineața și seara.

Notă: înainte de a încerca orice remediu naturist, cere sfatul medicului. Articolul de mai sus nu înlocuiește indicațiile acestuia.

Multă sănătate să ai!

Anna Casian-Musteață

0