Sfaturi utile pentru a scăpa de energia negativă din casă

Casa este locul în care ne petrecem o bună parte a timpului. Deseori, chiar dacă aceasta este frumos amenajată și curată, nu ne simțim în largul nostru și parcă suntem secătuiți de energie. Acest lucru se întâmplă din cauza anumitor lucruri care se află în cămin și a obiceiurilor noastre care atrag energia negativă. Secretele Gospodinei îți spune cum poți scăpa de aceasta! 

Fii atentă la plantele care le ai în casă
Anumite plante au capacitatea de a ”se hrăni” cu energia pozitivă a oamenilor și de aceea acestea nu își au locul în casă. Trebuie să renunți la plantele-palmieri și la monstere, iar dacă acestea îți plac și îți dorești să le ai în casă, ar fi bine să le plasezi lângă ușa de la intrare.

Scapă de obiectele inutile din casă
Uneori te-ai putea simți rău din cauza obiectelor inutile care ”încarcă spațiul”. Astfel, atunci când faci curățenie, renunță la obiectele pe care nu le mai folosești. Acest lucru e valabil și pentru haine.

Decorează casa în culori pale
Chiar dacă cele mai frumoase decoruri le poți obține cu ajutorul culorilor tari și impunătoare, ar fi bine să renunți la ele și să îți decorezi casa în culori pale, care au capacitatea de a calma. De asemenea, acestea te vor binedispune și relaxa.

Multă liniște și pace să ai în casă!

Anna Casian-Musteață

0