Trucuri vestimentare care te ajută să pari mai slabă

Dacă ești mai plinuță, însă îți dorești să pari mai slabă, există câteva trucuri vestimentare de care trebuie să ții cont. Alegerea hainelor este o adevărată provocare pentru femeile cu o siluetă cu forme mai voluptoase. Secretele Gospodinei îți spune însă, cum să te îmbraci pentru a părea mai slabă. 

Poartă tocuri
Cu siguranță tocurile te vor înălța, dar îți și vor alingi vizual silueta, făcându-te să pari mai slabă. Totuși, dacă nu ești obișnuită cu astfel d eîncălțăminte, evită tocurile mai înalte de 10 centimetri. Optează pentru  tocuri pătrate sau triunghiulare.

Nu purta haine largi
Hainele largi te vor face să pari și mai plinuță, iar aceasta est ecea mai mare greșeală pe care o fac femeile. Alege haine pe măsura corpului, care să nu fie nici prea strâmte, dar nici prea largi.

Evită cureaua în talie
O curea purtată în talie, va atrage și mai mult atenția spre formele tale care nu te avantajează. Potrivită este cureaua purtată lejer, în zona șoldurilor. 

Poartă culori închise
Culorile închise avantajează persoanele plinuțe și te vor ajuta să pari vizual mai slabă. Ast anu înseamnă, însă, că trebuie să te îmbraci toată în negru. Există și alte culori: bleumarin, maro, gri.

Atrage atenția asupra altor părți ale corpului
Dacă îți plac ochii tăi, folosește un machiaj care să-i scoată în evidență. Astfel, cei din jur vor fi atrași de felul cum arăți la față.

Tu ce alte trucuri care te fac să pari mai slabă cunoști?

Anna Casian-Musteață

0