Utilizări neobișnuite ale pastei de dinți

O pastă de dinți te poate ajuta nu doar să îți păstrezi o dantură curată și sănătoasă. Aceasta poate fi folosită în mult mai multe activități. Secretele Gospodinei îți prezintă câteva utilizări neobișnuite ale pastei de dinți care, cu siguranță, te vor uimi și pe tine.

Îndepărteză petede de ruj de pe haine
Dacă ți-ai murdărit hainele de ruj, le poți curăța cu ajutorul pastei de dinți. Aplică pasta direct pe haină și freacă bine. Clătește apoi cu apă din abundență și haina ta va arăta ca nouă, fără urmă de pată de ruj.

Dezaburește oglinda
Înainte de a intra la baie, șterge oglinda cu un pic de pastă de dinți. Astfel, vei împiedica aburirea acesteia.

Curăță fața
Dacă ți s-a terminat gelul de curățat fața, îl poți înlocui cu pastă de dinți. Amestecă cu puțină apă și prepară o soluție cu care să îți speli fața. Aplică apoi o cremă hidratantă.

Îndepărtează guma de mestecat din păr
Cu siguranță ai avut ghinionul de a-ți ajunge o gumă de mestecat în păr. În cazul în care ți se mai întâmplă așa ceva, acoperă guma cu pastă de dinți, lasă să acționeze timp de câteva minute, apoi îndepărtează cu ușurință.

Curăță unghiile
Dacă vrei să ai unghii cu un luciu natural, trebuie doar să le freci cu puțină pastă de dinți și o periuță moale, dupa care să de speli cu apă călduță. 

Tu ce alte întrebuințări ale pastei de dinți cunoști?

Anna Casian-Musteață
0