Vârfurile de păr despicate: Cum scăpăm de ele

Vârfurile de păr despicate, pe lângă faptul că sunt inestetice, îți mai dau și bătăi de cap atunci când vrei să-ți aranjezi părul. Acesta nu te ascultă și nicidecum nu vrea să stea așa cum îl aranjezi.  Din fericire, există câteva trucuri pentru a scăpa de vârfurile de păr despicate, fără a merge la frizerie. Secretele Gospodinei îți spune care sunt acestea!

Mască cu banană

Folosește o mască cu banană. Trebuie doar să zdrobești bine o banană coaptă, să o amesteci cu două lingurițe de ulei de măsline și două linguri de iaurt, astfel încât să obții o pastă omogenă. Aplică pe păr, lăsând să acţioneze timp de 30 de minute. Clătește apoi părul cu apă călduță. Aplică masca o dată pe săptămână.

Folosește maioneză

Deși pare banal, maioneza te ajută să scapi de firele de păr despicate. Udă-ţi părul, apoi aplică 3 linguri de maioneză pe vârfuri. Lasă să acţioneze timp de 20 de minute, apoi spală părul cu apă din abundență și șampon.

Fă masaj cu ulei

Uleiul hrănește părul în profunzime. Încălzește-l un pic, apoi masează rădăcinile, lăsând să acționeze 30 de minute. Spală apoi părul, folosind un balsam hidratant. Aplică tratamentul o dată pe săptămână.

Astfel, vei scăpa definitiv de vârfurile de păr despicate!

Anna Casian-Musteață

Sursa foto – Unsplash

0