Ziua Îndrăgostiților și în casă! Idei de decorațiuni handmade

Ziua Îndrăgostiților

Luna februarie este numită luna dragostei, de aceea în această perioadă toți îndrăgostiții își decorează locuința pentru a simți mai intens farmecul acestei sărbători – Ziua Îndrăgostiților. Dacă și tu dorești să îți înfrumusețezi casa în spiritul zilei de 14 februarie, Secretele Gospodinei îți vine în ajutor. Azi îți propunem câteva idei de decorațiuni handmade pentru Ziua Îndrăgostiților.

Decorează casa cu flori puse în vaze handmade

De Ziua Îndrăgostiților, decorează-ți casa cu flori, pe care să le aranjezi în vaze confecționate manual. Dacă nu ai suficient timp la dispoziție, folosește pe post de vază – borcane. Cu ajutorul unei pensule și a acuarelei, desenează pe fiecare borcan inimioare. Astfel, vei aduce dragostea în locuința ta.

Ziua Îndrăgostiților

Decorează casa cu inimioare handmade

Dacă nu ai flori cu care să îți decorezi locuința, folosește inimioare din hârtie. Decupează inimioare de diverse culori și dimensiuni, apoi prinde-le pe bețișoare de lemn. Pune bețișoarele în vaze, borcane mici sau pahare.

Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților: Decorează casa cu ghirlande handmade

Pentru a simți atmosfera de sărbătoare în casa ta, decoreaz-o cu ghirlande cu inimioare handmade. Decupează din hârtie colorată inimioare de diverse dimensiuni, apoi prinde inimioarele pe sfoară. Agață ghirlandele pe perete, la geam sau oriunde îți dorești tu.

Ziua Îndrăgostiților

Decorează un perete cu bilețele de dragoste

Dacă îți dorești să îți surprinzi jumătatea, pregătește-i o mică surpriză pentru dimineața sau seara (când va reveni de la serviciu) de 14 februarie. Vei avea nevoie de bilețele, pe care va trebui să scrii diverse mesaje de dragoste pentru persoana dragă și să le lipești pe un perete, în formă de inimioară.

Ziua Îndrăgostiților

Decorează ușa de la intrare cu o coroniță-inimioară

Pentru a face o coroniță în formă de inimioară, ai nevoie de sfoară de culoare roșie și o bucată de carton. Decupează din carton o inimioară asemeni celei din imaginea de mai jos, apoi înfășoar-o cu sfoară. Când ai înfășurat oată suprafața acesteia, decoreaz-o cu floricele handmade de diverse culori, apoi prinde-io la ușa de la intrare cu ajutorul unui sistem de atârnare.

Ziua Îndrăgostiților

Lumânări – inimioare decorative

Ce fel de Zi a Îndrăgostiților fără o seară romantică? Și ce fel de seară romantică fără lumânări? Poți face lumânările chiar tu singură, iar pentru asta ai nevoie doar de ceară,  fitil, colorant de culoare roșie și forme – inimioare de silicon. Topește ceara și toarn-o în forme, având grijă să pui la mijloc fitilul. Când aceasta se răcește și se întărește bine, scoate inimioarele din formă și aprinde-le în timp ce luați cina, în doi. O altă idee mai simplă ar fi să torni ceara în pahare de sticlă, pe care mai apoi să le decorezi cu inimioare.

Ziua Îndrăgostiților

Tu cum îți vei decora locuința în luna februarie?

Inspirație să ai!

Anna Casian-Musteață

Sursa fotografiei pricipale – Unsplash

0