Cum să-ți îngrijești tenul sensibil în sezonul rece

Odată cu venirea frigului, cel mai mult au de suferit persoanele cu un ten sensibil. Acesta, toamna și iarna devine și mai problematic dacă nu este îngrijit cum trebuie. Diferența de temperatură de afară și încăpere, afectează cel mai mult pielea, de aceea aceasta se irită foarte ușor. Secretele Gospodinei îți spune cum să ai grijă de tenul senzibil în sezonul rece!

Dacă ai un ten sensibil, care nu produce suficiente uleiuri în perioada rece a anului, trebuie să îl ajuți și să optezi pentru produse cosmetice în care sunt  prezente cât mai puține chimicale. Astfel, îți recomandăm AQUAFIL RICH - Crema hidratantă pentru piele sensibilă de la Ivatherm, special creată pentru un ten uscat și deshidratat.


Crema conține Aquaphyline – extras din panseluțe sălbatice, Unt de Karite, Alfabisabolol, Ulei de Jojoba și Apă termală Herculane. Are o textură lejeră și nu conține parabeni, fiind special concepută pentru a nu produce alergii. 

AQUAFIL RICH hidratează intens și de durată, redând senzația de confort. Aplicând-o dimineața și seara, pe pielea curățată și uscată, redă un aspect neted și luminos. Mai mult chiar, aceasta constituie și o excelentă bază pentru machiaj.

O recomandăm cu toată încrederea!

Crema poate fi găsită în toate filialele Farmacia Familiei. La achiziționarea acesteia, primești cadou o apă micelară.

Anna Casian-Musteață
Sursa fotografiei principale – Unsplash.com