30 de idei de brazi handmade. Iată CUM să-i faci singură!

În această perioadă, brazii sunt la mare căutare. Unii optează pentru brad natural, alții pentru unul artificial, iar o mică parte dintre oameni preferă să-și facă singuri brazii. E o îndeletnicire care nu necesită mult timp, dar rezultatul poate fi de-a dreptul uimitor. Dacă și tu ai chef să meșterești zilele astea, Secretele Gospodinei îți propune 30 de idei de brazi handmade.

Ai nevoie de materiale simple, pe acre cu siguranță le găsești prin casă, și un pic de imaginație. Iar pentru inspirație, vezi imaginile de mai jos.

30 de idei de brazi handmade 30 de idei de brazi handmade 30 de idei de brazi handmade 30 de idei de brazi handmade 30 de idei de brazi handmade 30 de idei de brazi handmade 30 de idei de brazi handmade 30 de idei de brazi handmade 30 de idei de brazi handmade 30 de idei de brazi handmade 30 de idei de brazi handmade 30 de idei de brazi handmade 30 de idei de brazi handmade 30 de idei de brazi handmade 30 de idei de brazi handmade 30 de idei de brazi handmade 30 de idei de brazi handmade 30 de idei de brazi handmade

30 de idei de brazi handmade

Spor la meșterit și sărbători frumoase să ai!

Anna Casian-Musteață

Sursa foto – Inspirationday

0