Cădița de bebeluș, pe lista de necesități încă din prima lună. Află ofertele de la Nichiduta.ro!

Viața de părinte vine la pachet cu responsabilități enorme, cu griji și stres și toate acestea încep încă din perioada sarcinii. Înainte de venirea pe lumea a bebelușului, sunt luate în calcul anumite lucruri necesare a fi achiziționate, printre care și cădița. Deși în prima fază nu i se acordă importanță prea mare, aceasta poate facilita modul în care bebelușul este îmbăiat, ori prima experiență de acest gen nu este deloc ușoară pentru unii.


Cadița, aleasă dupa principii estetice


Desigur că multe dintre lucrurile pentru copii sunt alese dupa preferințe de culoare, aspect, design. La fel se poate întâmpla și în cazul unei cădițe. Magazinul specializat Nichiduta.ro propune pentru această categorie de produse variante colorate. Prea puțin se pune accent pe ideea de printuri, întrucât acestea prezintă risc de toxicitate – sunt plastic, care sub efect termic ar putea emana vapori toxici. În schimb, sunt preferate cadițele colorate și dotate cu accesorii practice.


Cadița comandată online


Pentru cei care aleg una din ofertele de la Nichiduta, livrarea unei cădițe comandate online este rapidă, astfel că această misiune poate fi lăsată chiar și pe ultima sută de metri iînainte de venirea pe lume a bebelușului.


Cădițele regăsite aici pot fi completate de un cadru suport. Acesta este chiar mai practic decât pare, fiind vorba despre înălțarea cădiței la nivelul adulților. Poziția de aplecat poate fi una chinuitoare, în condițiile în care grija este de a menține și bebelușul în siguranță, fără să îi intre apă în urechi. În variantele clasice, fără suport, cădița poate fi prevăzută cu piciorușe de stabilitate, ce se prind cu ventuze de cadă.


Alte modele dispun și de scurgere precum există la cadă, fiind prevazute așadar cu capac. Din nou vorbim despre un detaliu practic, întrucât acest lucru favorizează modul de manevrare a cădiței, fără să mai fie necesară ridicarea acesteia, cu greutatea apei în ea.


Nu în cele din urmă, trebuie amintit că o cădiță cu forma anatomică ar fi de preferat. Aceasta imită forma corpului și deci oferă o poziție corectă și comodă pentru bebeluș și părinte. În cazul în care cădița nu respectă această cerință, este necesar un suport, achiziționat separat, ce se va monta în cădiță. Rolul său va fi acela de a menține pe cel mic în poziție optimă. Această regulă se aplică cădițelor pentru bebeluși de până la 6 luni, ulterior aceștia dobândind capacitatea statului în poziția șezut, fără sprijin.


Cădița pliabilă, și ea una din opțiunile moderne, este în general o recomandare pentru cei în căutare de soluții practice – pentru depozitare facilă sau pentru cei care au parte de multe călătorii, un stil de viață activ din acest punct de vedere. O astfel de variantă este de asemenea disponibilă la Nichiduta.ro.


Cădița este necesară încă din primele zile de viață. Sunt și părinți care creează rutina zilnica de îmbăiere a bebelușului, metoda fiind percepută ca fiind ideală pentru a induce somnul ulterior. În orice caz, grija pentru o astfel de alegere începe să prindă contur înainte de venirea pe lume a celui mic. Pentru alegeri optime magazinele de specialitate precum Nichiduta.ro prezintă oferte de preț și varietate de modele.

0