Crafturi de Paște, pe care să le faci cu copiii în această perioadă

În apropierea Sărbătorilor Pascale, obișnuim să ne înfrumusețăm locuința cu diverse decorațiuni. Acestea ne ajută să simțim mai intens spiritul Paștelui. Dacă ai copii mici, confecționarea decorațiunilor, împreună cu încondeierea ouălor, va fi cea mai frumoasă și amuzantă parte a sărbătorii. De aceea, Secretele Gospodinei îți propune câteva idei de crafturi de Paște, pe care să le faci cu copiii în această perioadă.

Nu ai nevoie de materiale sofisticate sau de prea mult timp. Cu un pic de răbdare, vei reuși să confecționezi crafturi de Paște extraordinare. Fie că e vorba de ghirlande din hârtie colorată, iepurași din textil sau coșulețe pentru ouă, acestea vor face mai frumoasă sărbătoarea.

Dacă reușești să le confecționezi, nu uita să ne arăți și nouă rezultatul. Poți posta fotografiile pe pagina noastră de Facebook sau în comentariile la acest articol.

Inspiră-te din imaginile de mai jos și meșterește cele mai deosebite decorațiuni, care vor marca într-un mod deosebit Paștele din acest an!

Spor la meșterit să ai și Sărbători luminate!

Anna Casian-Mustață

Sursa foto – pe acest site

0