Cum decorăm casa de Paște cu materiale din sânul naturii

Atmosfera de sărbătoare este cu atât mai plăcută când dispune de un decor specific. Așa cum de Crăciun, bradul împodobit este piesa de rezistență care întâmpină oaspeții, în cazul sărbătorilor pascale, zona dining-ului reprezintă centrul de interes unde întreaga familie se adună laolaltă cu prieteni dragi.

Cum decorăm casa de Paște cu materiale din sânul naturii? Trebuie să știm că decorațiunile de Paște ar trebui să fie inspirate de prospețimea specifică primăverii. Materialele naturale pot alcătui cu succes decorațiuni fără a lăsa impresia unei accesorizări ostentative. În cele din urmă, ouăle vopsite sunt atracția mesei de Paște, iar acestea nu trebuie umbrite de o decorare abundentă.

Așadar, ar trebui să optăm pentru o cromatică neutră pentru acest moment de sărbătoare, iar pentru un plus de vitalitate ar fi bine să adăugăm flori proaspete de primăvară sau câteva crenguțe înmugurite.

Pentru un plus de originalitate, cu un pic de imaginație, putem crea un pattern repetitiv, portrete jucăușe sau chiar un mesaj sugestiv direct pe ouăle de Paște, ce pot fi agățate de un mănunchi de crenguțe, ca piesa centrală a compoziției.

Cu un tacâm personalizat putem surprinde oaspeții, cu condiția de a păstra ideea materialelor organice și tonurilor neutre/pastelate.

Inspiră-te din imaginile de mai jos pentru a decora masa de Paște cu materiale din sânul naturii!

Sursa text – AICI

Sursa foto – Unsplash

 

0