Cum să-ți hidratezi tenul în perioada verii

Cum să-ți hidratezi tenul în perioada caldă a anului? Află din acest articol! Vara tenul nostru are nevoie de o îngrijire mai deosebită decât în celelalte perioade ale anului. Fiind expusă la soare, pielea își pierde din elasticitate și frumusețe. Din acest motiv, trebuie să o protejăm, folosind produse cosmetice de cea mai înaltă calitate, potrivite tipului de ten.

Secretele Gospodinei îți spune cu ce produs poți să-ți hidratezi și răcorești tenul în perioada verii!

Cum să-ți hidratezi tenul: Alege Apa Termală Herculane de la Ivatherm

Apa termală este produsul care nu trebuie să lipsească din trusa cosmetică în perioada verii. Aceasta are numeroase beneficii asupra tenului. Apa termală îl calmează, reîmprospătează și răcorește. Iar Apa Termală Herculane de la Ivatherm are aceste calități, oferind pielii și o hidratare completă și hrănind-o cu mineralele pe care aceasta le pierde prin transpirație. În plus, Apa Termală Herculane este recunoscută în întreaga Europă, fiind apreciată și recomandată de medicii dermatologi.

Cui îi este recomandată Apa Termală Herculane de la Ivatherm

Apa Termală Herculane, provine dintr-un izvor natural, termo-salin, din munții Cernei.Este ferită de orice poluare, venind de la mare adâncime. Aceasta este recomandată în primul rând femeilor cu ten sensibil, dar poate fi folosită cu încredere și pentru celelalte tipuri de ten, atât de către femei, cât și de către bărbați.

Cum să-ți hidratezi tenul: Alte proprietăți ale Apei Termale Herculane de la Ivatherm

Apa termală are și o acțiune antiseptică, antioxidantă și cicatrizantă, iar datorită concentrației mici de săruri minerale, are un efect antiinflamator.

Deci, dacă vrei să-ți hidratezi și răcorești tenul în perioada verii, Alege Apa Termală Herculane de la Ivatherm! O găsești în Farmacia Familiei, la un super preț de doar 177 de lei pentru două sticluțe, una mare și alta mică – pentru a o purta în gentuță.

În acest articol găsești câteva saturi de îngrijire pentru perioada rece a anului.

Anna Casian-Musteață

0