Cum tratezi rapid mușcăturile de țânțari fără a rămâne cicatrici

În perioada caldă a anului, țânțarii dau mari bătăi de cap atât maturilor, cât și copiilor. Pentru a preveni mușcăturile acestor insecte utilizăm diverse remedii naturiste, însă nu întotdeauna le putem face față.  Dacă te-a pișcat o asemenea insectă, Secretele Gospodinei îți spune cum tratezi rapid mușcăturile de țânțari fără a rămâne cicatrici!

Cum tratezi rapid mușcăturile de țânțari

Cum tratezi rapid mușcăturile de țânțari? CICADERM și mușcătura dispare!

Unul dintre cele mai recomandate tratamente în cazul mușcăturilor de țânțar este crema CICADERM de la Ivatherm, care tratează eficient leziunile și cicatricile, având proprietatea de a regenera pielea.

În cazul în care nu ai folosit o cremă de protecție împotriva țânțarilor și te-a mușcat unul, tot ce trebuie să faci este să aplici un pic de cremă pe mușcătură, iar dacă ai o rană, cu această poțiune magică o poți trata, fără a risca să îți rămână cicatrici, căci CICADERM asta face – vindecă rapid și nu permite formarea cicatricilor.

Ingredientul de bază care face această cremă să fie atât de eficientă este apa termală Herculane, Mimosa Tenuiflora Poir (numită și copacul pielii) și vitamina E.

Crema CICADERM este prezentată într-un ambalaj igienic sub formă de tub, fapt care face foarte ușoară folosirea acesteia, dozând foarte bine cantitatea de cremă ce trebuie aplicată pe mușcătura de țânțar.

Crema CICADERM o găsești în toate farmaciile din țară. Folosește-o cu încredere și tratează orice mușcătură sau rană! E un produs care nu trebuie să lipsească din trusa medicală a familiei!

Cum tratezi rapid mușcăturile de țânțari

Anna Casian-Musteață

0