Decorațiuni handmade de Paște: Cum le poți face acasă, cu bani puțini

Mai sunt câteva săptămâni până la Paște. În această perioadă gospodinele se ocupă nu doar cu pregătirea meniului de bucate, ci și cu decorarea locuinței în spiritul acesti sărbători. Dacă eși și tu în căutare de idei pentru a-ți înfrumuseța casa, Secretele Gospodinei îți vine în ajutor. Îți propunem câteva idei deosebite de decorațiuni handmade de Paște. Pe toate le poți face chiar tu, acasă, împreună cu ceilalți membri ai familiei!

Împreună, puteți confecționa coșulețe pentru ouăle vopsite, coronițe pentru ușa de la intrare sau ghirlande tematice. Mai mult chiar, puteți face și iepurași din textile sau flori din hârtie. Nu necesită mult timp și nici materiale sofisticate, dar rezultatul e unul de efect. Cu siguranță nu vor fi trecute cu vederea!

Mai multe idei găsești în fotografiile de mai jos. Sperăm să te inspire și să meșterești alături de cei dragi cele mai deosebite decorațiuni handmade de Paște! Iar dacă le vei confecționa, nu uita să ne arăți și nouă rezultatul. Poți posta fotografiile pe pagina noastră de Facebook sau în comentariile la acest articol. Abia așteptăm să vedem și noi ce ai reușit să meșterești!

Spor la muncă și un Paște luminat să ai!

Anna Casian-Mustață

Foto – Google

0