Flori de cameră care aduc fericirea în casă

În articolele anterioare ți-am spus care sunt plantele pe care nu ar trebui să le ții în casă, dar și ce plante trebuie să ai la birou. Azi, Secretele Gospodinei îți spune ce flori de cameră trebuie să aduci în casă pentru a avea pace, liniște și fericire. Iată ce plante trebuie să alegi!
 
Crinul Păcii
Dupa cum îți poți da seama și din denumire, această floare aduce pacea în familie. De asemenea, se spune că femeile care își doresc să își găsească jumătatea sau să rămână însărcinate, trebuie să aibă în casă această plantă, numită și Spathphyllum sau Fericirea Femeii.
 
Copacul Dragostei
Plantă aducătoare de dragoste, liniște și fericire, Aichrysonul este o plantă perfectă pentru a fi dăruită unei proaspete familii. I se mai spune Copacul Fericirii. 
 
Violetele
Se spune că în casele unde cresc Violetele nu va exista ceartă. Considerate simbolul iubirii eterne, Violetele sunt aducătoare de liniște și fericire. 
 
Oxalisul
Cunoscut drept simbol al norocului, această plantă trebuie să fie prezentă în preajma persoanelor care se află în căutarea iubirii.  De asemenea, pentru cuplurile care își doresc să rămână unite, este recomandat ca planta să fie ținută în dormitor.
 
Mirtul
În multe țări, mirtul este considerat planta cea mai potrivită pentru a fi dăruită unei familii tinere, pentru a avea succes, pace și fericire.
 
Tu care din aceste plante le ai în casă? Cât de mult influențează ele asupra fericirii familiei tale?
 
Anna Casian-Musteață
Sursa foto – Unsplash
0